Stilius Bull Velnias, kuriuos DC-12V Nemokamas Pristatymas Maišyti Spalvas Atostogų PASIDARYK pats Apdailos Rave Šalis Naudingumo Drabužių, Kostiumų Lt

0 Reitingai
€14.88 €22.89

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Atkreipkite Dėmesį! 1.Jei esate iš rusijos Federacijos , prašome palikti pilnas pavadinimas, kaip ir gavėjas pavadinimas.Kitaip, jūs negalite gauti savo daiktus, nes reglamento muitinės.

2.Jei esate iš Brazilijos , prašome leiskite mums žinoti, CPF Numeris, Kitaip prekės negali būti gimdymo dėl reglamento muitinės.

Ką apie prodcut?

Tai yra produktas, EL medžiagų, kad "PASIDARYK pats" žėrintis Kostiumai, tai nėra įskaitant drabužius.Medžiagos, įskaitant EL viela ir EL priedų,jei norite, kad "PASIDARYK pats" žėrintis Kostiumai kaip paveikslėlį, turite parengti vieną kostiumą drabužių ir pirkti šį produktą.

Kaip "PASIDARYK pats"?

Metodas, todėl žėrintis kostiumai yra siuvimo el viela ant drabužių adatų ir siūlų, mes siūlome Montavimo schema jums, tai yra labai lengva padaryti, ir jūs galite padaryti žėrintis drabužius sau, tai yra nuostabu.

Produkto Specifikacija

EL inverter: DC12V baterija atveju EL keitiklis(Powered by 8PCS AA baterijos)arba

DC3V baterija atveju EL keitiklis(Powered by 2VNT AA baterijos)

Skersmuo EL viela: 3.2 mm

Funkcijos: "On/OFF" (valdo EL keitiklio mygtuką)

Ilgis Pratęsimas laidai: 1 meter

Medžiagos,: Plastikas

Appliction: Festivalis Šalis, Helovinas, Cosplay, Naktinis Klubas Rodyti, Šokio spektaklis,Naujo produkto paleidimo,Asmeninės veiklos rezultatų,Bendrovės metinių veiklos rezultatų,Visų rūšių spektakliai.

Dėmesio:

EL viela yra lanksti, ji nėra labai atsparumas traukti, todėl, jei jums siūti el viela ant drabužių, nereikia siūti, per stora, Ypač bendro ploto.Ačiū.

Išsamiai:

A041

A004

A014

A017

A027

A031

A044

A048

A049

A052

sku: a14218

Žymos: jautis velnias iki

Lytis Unisex
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga PU
Prekės Pavadinimas GZYUCHAO EL

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…