Elektrinės Šildomos Sėdynės Padengti Greitas Šildymas Žiemą Šildomos Sėdynės Padengti Elektros Šilumos Sėdynės Padengti Namų Biuro Kėdė Ir Daugiau

0 Reitingai
€7.44 €18.60

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Šildomos Sėdynės Pagalvėlės naudoja aukštos kokybės putų medžiagos, todėl yra atsparus įbrėžimams ir patvarus.Jis gali būti naudojamas kaip puiki dovana, kai vairuotojai.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Automobilių Šildomos Sėdynės Pagalvėlės

Gaminio dydis: apie 98*45cm/3.22*1.48 ft

Gaminio medžiaga: poliesteris/butas megztas audinys (lentelė audinio kompozito 0.2 cm/0.08 į kempinę)(vidurinis sluoksnis 1cm/0.39 į kempinę)(atgal neaustinių 80g composite 0.4 cm/0.16 į kempinę)

Produkto svoris: apie 600g

Produkto galia: 30W~45W

Kabelio ilgis: apie 135cm/4.43 ft

Temperatūra: 30~65°

Taikoma scenarijus: automobilyje, namuose, biure (gali būti įrengtas su 220V adapteriu)

Pakavimo Sąrašas:

automobilių šildymo sėdynės pagalvėlės*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Jaustis Nedelsiant Šiluma Savo Automobilį: Šildomos Sėdynės Pagalvėlės gali sušildyti jūsų nugaros, taigi tai padės jums jaustis nedelsiant šiluma jūsų automobilio sėdynės.Tai yra labai patogu.

2.Ergonomiškas Iškėlė Dizainas: Naudojant ergonominius iškėlė dizaino, mūsų Automobilių Šildomos Sėdynės Pagalvėlės gali tilpti žmogaus kaklo, pečių ir klubų.Jis yra labai patogus.

3.Lengva Priežiūra ir Švarus: Žiemą Šildomos Sėdynės Padengti yra lengva rūpintis.Jei jis turi įtakos išsiliejimo, purvo ir prakaito, galite valykite jį minkštu šlapiuose rankšluosčiu.

4.Saugos Šildymas: Nes mūsų Elektros Šildomos Sėdynės Padengti naudoja temperatūros kontrolė šildymo, jis yra saugesnis ir ekologiškesnis.Tai yra labai patogu.

5.Tinka Vairuotojai: Automobilių Šildomos Sėdynės Pagalvėlės gali būti naudojamas kaip puiki dovana.Jūs galite suteikti jai automobilininkams.Jis gali jus šilta, nuo šalčio žiemą.

sku: a13928

Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Mfg Serijos Numeris Automobilių šildomos sėdynės pagalvėlės
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Elemento Ilgio 98cm
Specialios Funkcijos Šildymas
Medžiagos Tipas MEDVILNĖS
Nustatyti Gabalas 1
Elemento Aukštis 1cm
Elemento Plotis 45cm
Prekės Svoris 650g

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…