Vestuvių Gėlių Kamuolys Puošmena Dirbtinių Gėlių Rožių Kamuolį Susitarimą, Puokštės, Vestuvių,Pobūvių,Valentino Diena,Namų Dekoro

5 Reitingai
€5.54 €7.93

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dirbtinių Gėlių Kamuolys Susitarimą Puokštė,Plastikiniai Rose Vestuvių Puošmena, Gėlių Stovas Šalies Valentino Dieną Namų Dekoro

DIRBTINIŲ GĖLIŲ DEKORAS:

Realistiškas ieškote gėlių puokštės, interjero dekoravimas, biurų dekoravimas, ar Valentino Dieną ekranas.Tinka kelių švino gėlių stovas", kuris taip pat parduodamas mūsų parduotuvėje, elegantiškas ir apsvaiginimo vestuvių/šalies stalo centerpieces gėlių dekoracija.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA:

Šių gėlių vadovai yra pagamintas iš minkšto poliesterio pridėti a platics bazės ( su baze, tai pranešk apie netikrą gėlės gali būti dedamas tiesiai ant stovo) daugiau patvarus ir lengva valyti.Su didele spalvų sodrumas, jis imituoja jaustis nekilnojamojo rožės.Kaip "PASIDARYK pats" mėgėjams, jis gali suteikti daugiau idėjų, kad jums, kad puikus darbai.

15 ŽIEDŲ GALVUČIŲ:

Kiekvieną dirbtinių gėlių kamuolys yra 15 žiedų galvučių, kad visa rožių kamuolį pilnesnis ir labai daugiau akių gaudyti.Vidutinis skersmuo gėlių galva yra 7,6 cm/ 3 colių.

PRITAIKOMAS:

Dėkojame, kad jų artificiality, šios puokštės nereikia vandens ar saulės spindulių; puikiai tinka balinimo iki savo biuro stalo, savo kambarį, arba, kaip graži dekoracija ant palangės, nesirūpindami apie ilgalaikės priežiūros.

DAUGIAFUNKCINIS:

Mūsų netikrą rožių gėlių puokštės yra puikus dekoravimas, vestuvių, pobūvių, namo, biuro ir kitomis progomis.Tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimo, sukurti draugišką atmosferą.

sku: a12615

Žymos: Vestuvių gėlių kamuolys

Medžiaga Plastikiniai
CN Kinija
Proga vestuvės
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

avatar

Labai gražus, tikrai tai, ką tikėjausi

avatar

Tikrai gražus viršijo mano lūkesčius 100,%

avatar

Gražios gėlės, jie tikrai labai grazu

avatar

Didžiosios punktas, tačiau jums reikės pūkas juos. Jie wrap it real stora ir ją lygina.

avatar

Blogas pristatymo turėjau judėti pasiimti pakuotėje

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…