Telefonas Mount Saulės Pavėsyje Padengti Telefono laikiklis Reguliuojamas Dviratį Telefono Turėtojas mobiliojo Telefono Stovas mobiliojo Telefono Turėtojas MC889

0 Reitingai
€9.93 €15.29

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Telefonas Mount Saulės Pavėsyje Padengti Telefono laikiklis Reguliuojamas Dviratį Telefono Turėtojas mobiliojo Telefono Stovas mobiliojo Telefono Turėtojas MC889

Aprašymas:

Savybės:

Mielas Dizainas: derinį turėtojas ir mažas skėtis gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono laikiklis namuose, arba kaip skėtis ir skėtis lauke.Taip pat gali būti naudojamas kaip automobilinis telefono laikiklis skėtis.

Patvari Medžiaga: Pagaminta iš aplinkai draugiškų ABS medžiagos ir poliesterio audinio, tvirtas ir patvarus, su non-slip pad apačioje išlaikyti telefono turėtojas stabili.

Galinga Siurbimo Taurės: Buvo stiprus įsisavinimo pajėgumus ir gali būti naudojamas įvairiose aplinkose bei skirtingoms situacijoms.

Puiki Dovana: Ar jums reikalinga dovana jūsų vaikui šventė, gimtadienis ar kaip atlygį, šį cute telefono laikiklis gali būti naudojamas kaip dovana.gali suteikti daug malonumo savo kasdieniam naudojimui.

Paslaugos: Jei jūsų netenkina.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes suteiksime jums visą grąžinti pinigus ar pakeisti nauja stovėti.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Mobiliojo telefono laikiklis skėtį nuo saulės

Medžiaga: ABS, poliesteris audinio

Dydis: 18*18,5 CM

Svoris: 167.8 g rankenos tipas, 187.5 g galinio vaizdo veidrodis tipas

Skėtis Dydis: uždara,12*3cm; prasidėjusios,12*27cm

Pastabos:

1. Dėl poveikis šviesos ir fotografavimo kampas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.

Komplektą Sudaro:

1 * Mobiliojo telefono laikiklis skėtį nuo saulės

sku: a123591

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Dviračių Telefono Mount
Talpa (Apkrovos) 500g

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…