Plaukti Beach Aqua Batus neslidžiais Bėgimo Bateliai Quick Dry Alpinistinės Batų Kvėpuojantis Dėvėti, atsparus Lauko Tiekimą Ežero Žygiai

0 Reitingai
€15.35 €31.98

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nardymo Sportbačiai neslidus Plaukti Beach Aqua Batai Quick Dry Alpinistinės Batų Kvėpuojantis Dėvėti, atsparus Lauko Prekes Moterims, Vyrams

Ypatybė:

1. Pėsčiųjų ir Pelkių Batai: Tankus poras pašalinti tvankumas batus.Batų efektyvus vėdinimas, vaikščioti su vėjo sukurti basomis dėvėti patirtis.

2. Puikus Minkštas Lankstumas: Atnešti gerą dėvėti patirtį savo kojų.Jūs galite jaustis lengvas ir patogus, kai jūs liftas ir rudenį kiekvieną žingsnį. 360 ° laisvas sukimas, nėra privalomas, paprasta, patogu ir nemokama.

3. Padas: Pagamintas iš gumos medžiagų ir suprojektuoti su drenažo skyles apačioje, ji gali veiksmingai pašalinti vandens perteklių į batus, ir yra anti-slydimui, dilimui ir patvarus.

4. Proga: Sportiniai bateliai, tinka alpinizmas, tiekėjų, žygiai, treniruoklių, dviračių ir pan.Ne tik pora paplūdimio bateliai gali pakeisti kai kurias funkcijas, šlepetės.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Lytis: Unisex

Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Batviršio medžiaga: Skristi audinys

Pado medžiaga: Guma vienintelis

Vidinė medžiaga: Orui

Spalva: Juoda, Balta, Mėlyna (pasirinktinai)

Dydis 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Vidaus ilgis, MM 22.5 23.2 23.8 24.5 25.1 25.8 26.5 27.1 27.8 28.5 29.1 29.8

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Poras x Aqua Batai

sku: a122618

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga Sintetinis
Funkcija Kvėpuojantis
Lygis Praktika Naujokas
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas JOCESTYLE
Lytis Vyrai
Padas Medžiaga Guma
Uždaryti Tipas Nėriniai-up

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…