Kryžiaus Statymas, Sodo Metalo Raudona Rožė " Memorial Cemetery Žymeklis, Juodas Metalas, Lauko Kapo Svarbiausius Meno Kieme Veja Žymeklį

0 Reitingai
€4.87 €7.27

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šilta dovana savo mylimiesiems praėjo.Šio kryžiaus formos statymas yra pagaminti iš metalo, kuris gali atlaikyti oro žalos.Tai ne reflektuoti ir susilieja su gamtos grožio sodai ir kapinės.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kryžius svarbiausius Sodas

Medžiaga: Metalas

Svoris: apie 90g

Dydis: apie 30cm*15cm/11.8*5.9 į

Pakavimo Sąrašas: 1*Metalo Kryžius Sodo Kuolo

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Įdiegti: Šį kryžių statymas yra pagaminti iš metalo, kuris atsparus blukimas ir rūdžių laikui bėgant.Jūs galite jį naudoti bet kokiu oru, nesirūpindami apie žalą.Ji taip pat yra paprastas dizainas, kuris leidžia lengvai įdiegti ir pašalinti.

2.Pridėti Iškilminga Atmosfera: Šis kryžius akcijų už šiurkščius funkcijos kepimo lako, amatų, kad ji suteikia sklandų ir neatspindintis apdaila.Tai yra rimtas ir taikiai dekoravimas, kapo svetainėje.

3.Memorialinis Sodas Kuolo: kryžiaus svarbiausius kapas yra puikus būdas švęsti išvyko.Juoda spalva rodo, savo liūdesio ir pagarbos, o raudona rožė dekoro atskleidžia savo meilę ir viltį.

4.Universalus pritaikymas: Jūs galite naudoti šį metalo kryžius akcijų kapinių, kiemų, vejų ir sodų komforto gyvenimo ir melstis už mirusius.

5.Naujovė Dovana: Šį kryžių statymas yra kukli ir subtili dovana, kuri neužima daug vietos ant kapo.Nes jūs rūpintis savo draugams, kurie prarado mirusiojo, šį kryžių statymas yra būdas parodyti savo užuojautą.

sku: a1189

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Kapinių Kryžiaus Kuolo

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…