RF, Coaxial Adapteris Jungtis N Moterų SMA / Moteris N Moterų SMA / Vyras N Vyrų SMA / Moteris N Vyrų SMA Male

0 Reitingai
€16.75

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto aprašymas

Kaina N Moterų SMA Female / N Moterų SMA Male / N Vyrų SMA Female / N Vyrų SMA Male jungtis yra tas pats.Prašome leiskite mums žinoti, kiek kiekvienos rūšies jungtis norite, tuomet galime išsiųsti prekes, pagal jūsų reikalavimą.

N Moterų SMA Female nuotraukas

N Moterų SMA Male jungtis nuotraukas

N Vyrų SMA Female jungtis

N Vyrų SMA Male jungtis

Kokių klausimų apie jungtis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus .

Prašome Atkreipti Dėmesį

1: Standartinis express yra tam tikras pavojus pasimesti.Produktus su didesne kaina, mes rekomenduojame rinktis greitai komercinės express, mes taip pat suteiks labai palankias kainas, prašome susisiekti su mumis dėl konkrečios išreikšti kaina.

2: Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus specialių šalyse.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

3: Nes kai kuriose šalyse yra griežtos taisyklės dėl importo iš tokių produktų, kaip antai Brazilija, Rusija, Vokietija ir pan., įsitikinkite, ar asmuo galėtų importuoti produktą į savo šalis, arba jei jūs turite kvalifikacijos importuoti produktą.Pirkėjai yra atsakingas už prarastas, jei sulaikomos muitinės.

sku: a118470

Žymos: RF, Coaxial Adapteris Jungtis

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas RF adapteriai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…