Didelis Maskuojamasis Makiažo Teptukas Nr. 8 Tamsios Bronzos Metalo Rankena Smailas Nepriekaištinga Quick Finish Foundation Cream Grožio Brush Tool

0 Reitingai
€11.04

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

No. 8 Didelių Makiažo Teptuku

Kokybiškos ir prabangus, tai Didelis Makiažo teptuku bus užmaskuoti išvaizdą, odos nelygumus, su minimaliomis pastangomis, siekiant padėti jums pasiekti nepriekaištingą odos apdaila.

Ar norite nuslėpti baisus dėmės arba paslėpti tamsius ratilus ir pagal akių krepšiai, ši priemoka veido šepetys pristatys optimalų ryšio ir atidengs dar atrodantis veidas, tik keletas šiukšlės.

Plokščios ir kūginės teptuku galvos, yra specialiai sukurta aukštos kokybės, PETA-patvirtino Taklon šeriai –suteikti jums daugiau higienos ir mažiau dirgina makiažas taikymo– kad būtų užtikrintas sklandus ir vientisas mišinys, ir tiksliai makiažo taikymo.

Idealiai tinka pataisyti makiažo klaidas ir visos nuslėpti, tai ekspertas priemonė bus gražiai mišinys veido odai produktų į odą, lengvai atneša jums profesionalus rezultatas ir natūraliai atrodančias zonoje.

Šio Didelio Makiažo Teptuku funkcijos luxe, svertinis metalo rankenos-siekiant maksimalaus efektyvumo ir tinka maišymui, skulptūrų ir kontūrų; šis universalus šepetys yra būtina į savo įprastas, be vargo padidinti jūsų veido.

sku: a11747

Žymos: maskuojamasis makiažo teptuku

Rankenos Medžiaga Metalo
Naudojamas Su Makiažo, FONDAS
Dydis FREE
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Spalva Ruda (Tamsi Bronzos)
Kilmės Žemyninė Kinija
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Kiekis 1-BRUSH/BOX
Modelio Numeris HG8

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…