Elektros Drėgmę Sugeriančios Mašina, Nešiojamas, Kompaktiškas Elektrinis Sausintuvo 23W Greitai, Sausas Drabužių, Namų Kambario, Biuro, Virtuvės

0 Reitingai
€27.64 €39.48

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sausintuvo Nešiojamų Kompaktiškas Elektrinis Drėgmės Sugeria Mašina 23W USB Išjungti Greitai, Sausas Drabužių, Namų Kambario, Biuro, Virtuvės

Ypatybė:

1. Nešiojamų Sausintuvo: Jis gali greitai dehumidify, veiksmingai apsaugo kvapą, pelėsių ir bakterijų veisimosi, kurį sukelia pernelyg didelio drėgmės, ir suteikia jums daugiau patogi gyvenamoji aplinka.

2. Didelės erdvės Oro Išleidimo anga: Didelį kontaktinį plotą, pagerinti sausinimo efektyvumą, efektyviai šalina drėgmę ir apsaugoti jus nuo drėgno oro.

3. Paprasta Operacija: Mažas ir lengvas kūno, lengva judėti; Vieno paspaudimo operacija yra paprastas ir greitas, net senyvo amžiaus žmonėms.Automatinis išjungimas apsauga, kai vanduo yra pilnas.Kai vanduo yra pilnas, lemputė rodo geltona ir automatiškai išsijungia.

4. Platus Taikymas: Sausintuvo tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, miegamasis, drabužinė, vonios kambarys, tyrimo, saugojimo patalpa, rūsys ir kt. (Kambarių plotas 5-15 kvadratinių metrų).

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Galia: 23W

Kasdien sausinimo talpa: 250ML/D (DB30 ° C H80%)

Sausinimo metodas: puslaidininkiniai

Darbinė temperatūra: 10-50 ° C

Taikoma plotas: 5-15 ㎡

Gaminio dydis: apie 22x15x12cm/8.66x5.90x4.72inch

Produkto pakuotė: pakuotėje

Maitinimo režimas: USB elektros energijos tiekimas

Šiltas Patarimai:

1. Šio poveikis namų ūkio sausintuvo yra susiję su temperatūra, drėgmė ir kambario dydžio.Kuo didesnis oro drėgnumas, tuo geresnis poveikis.Kuo mažesnis kambarys, tuo geresnis efektas.

2. Įsitikinkite, kad į dehumidifier yra išjungtas arba išjungtas iš elektros lizdą, ir naudokite minkštą maišelį, kad pašalinti visas dulkes ar šiukšles iš įrangos paviršiaus ir oro įsiurbimo anga.

3. Dėl sausintuvo reikia prijungti prie USB kabelis, maitinimo neimant galvos.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Oro sausintuvo

1 x USB kabelis

sku: a11489

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris sausintuvo
Tipas Vėdinimas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…