Naujas Full Face Nardymas Kaukė Su Kameros Stovas Anti Rūko Akiniai Povandeninis Platus Vaizdas Nardymo Įranga, Plaukimo Kaukė Suaugusiems Jaunimo

0 Reitingai
€152.72 €254.54

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Visas Veidas Nardymo Kaukė Yra Specialiai Sukurta Paviršiaus Snorkeling.Jis Tinka Tik Paviršiaus Snorkeling Ir Nėra Skirtas Pakeisti Bet Kuris Profesionalus Nardymo Rinkinys Ir Nardymo Įranga.

【Ne skausmas, nosies ar burnos】 silikono pamušalas nėra skiria per daug spaudimo ant jūsų nosies tiltas, siekiant užtikrinti, kad jums bus patogu nešioti.Maisto kokybės silikono, kad nedirgina jūsų odos.

【Geriau silikoninis sandariklis apsaugo nuo pratekėjimo, Anti-rūko】 Relity nardymo kaukė gali tvirtai ir švelniai wrap visą savo veido forma, geriau antspaudas, užtikrinant, kad jis sausas viduje visą laiką ir neleidžia iškvepiamas CO₂ pasiekti savo veidrodį ir sukelia rūko.

【Anti-Nesandarus Dizaino】 Virš vandens, kamuolys eina Žemyn-oro sklendę uždaryti,vanduo nepatektų į kaukę.Pagal vandens kamuolys pakyla-oro vožtuvas atidarytas, oras patenka į kvėpavimo vamzdelį.Šis projektas bus sustabdytas, vandeniui patekti per viršų nardymo kaukė į burną.

【180 laipsnių Panorama】 Mūsų visą nardymo kaukė su aukštos raiškos butas objektyvai, kad neiškreiptų, jūsų nuomone, po vandeniu, jums mėgautis aukštos kokybės vaizdais.Ji turi kamera, stendas, jūs galite naudoti ją po vandeniu sugauti ryškus lankytinos vietos.

【Šiltas patarimai】 Rekomenduojama 14+ metų amžiaus vaikų ir suaugusiųjų. * Prašome pasirinkti tinkamą dydį galite, jei per daug mažesnis arba didesnis. * Prašome nešokinėkite į jūrą ar baseiną, kitaip vanduo bus į visas veidas nardymo kaukė. * Prašome spauskite nardymo kaukė po dėvėti, įsitikinkite, kad ji gali sandariai apvynioti savo veidą.

Savybės:

Kilnojamasis kameros stovas

Mūsų kameros stovas nardymo kaukė yra reguliuojamos ir nuimamos, galite nemokamai reguliuoti aukštį.O kameros stovas sena versija yra fiksuotas ten.

Skystu silikonu

Nardymas kaukė yra pagaminta iš skysto silikono, jis yra draugiškas aplinkai ir anti-alerginių.O prieš versija yra pagamintas iš įprasto silicio.

Visiškai sausas top technologija

Originalus water stop sistema, sustojimo vanduo visiškai.

Natūraliai Kvėpuoti, visą veidą nardymo kaukė yra daug lengviau naudoti nei tradicinės vienas su kandiklio vamzdžio.

Didesnį Žiūrėjimo Plotą.Visas veidas nardymo kaukė leidžia jums gauti daugiau iš savo povandeninių nuotykių.

Reguliuojamas elastingas audinys, lankelis, lengva nešioti ir tinka visų rūšių galvos formos.

Lengviau nei bet kada, patogiai kvėpuoti per burną arba nosį, o jūs snorkeling

Dvigubas oro srauto dizainas, kvėpavimo daugiau sklandžiai, visiems, kurie nenori sklandžiai kvėpavimas, kai nardymas.

DUK:

1.Kokio dydžio man reikia ir būtų maža, būti pakankamai maža, kad tilptų vaiko, 14?

Atsakymas: patikrinkite, ar ilgis nuo tilto savo nosies ir smakro, o tada susieti ją dydžio diagramos, vaizdo, siekiant nustatyti geriausią tinka.Apskritai pastebėjome, vaikams 14 ir būti pakankamai didelis, kad mažas kaukė.

2.Kaip giliai tu gali eiti su šiuo nardymo kaukė?

Atsakymas: Mūsų nardymo kaukė yra skirta paviršiaus snorkeling.

3. Tai veiks, jei turiu barzda?

Atsakymas: apskritai, kaukė bus atlikti geriausiai, kai esate švarus nuskustą.Jei yra šiek tiek šviesos veido plaukų, gali kilti šiek tiek ištekėti, tačiau kaukė dar būtų galima naudoti.

4. Ar jis rūko, kai jūs nešioti jį?

Atsakymas: Mūsų kaukė turi keletą funkcijų, kurios padeda su garinimo jei antspaudas aplink nosį yra geras.Taip pat, jei naudojate neabrazyvinis dantų šepetėlis ir dantų pasta šveitimas viduje savo kaukę ir nuplaukite šiltu vandeniu tai padės.Aš taip pat rekomenduojame swishing anti-rūko tirpalas savo kaukę prieš kiekvieną naudojimą.

5. Galiu kvėpuoti per nosį ir burną?

Atsakymas: Mūsų nardymo kaukė " leidžia lengviau nei bet kada patogiai kvėpuoti per burną arba nosį, o jūs snorkeling.

添加链接

Pakuotė:

Nardymo Kaukė * 1 vnt

Minkšta Atlikti Maišelis * 1 vnt

Naudotojo Vadovas * 1 vnt

Nuimamas Kameros stovas * 1 gabalas (Ne įeina Fotoaparato)

Kodėl pasirinkti mus?

JoyMaySun visą veidą nardymo kaukė sujungia unikalių savybių, su didele stilių geriau nardymo patirtį.Leiskite jums gauti daugiau iš savo povandeninių nuotykių.

Jums nebereikia kovoti su vamzdeliu nardymo į savo burną.Kvėpavimo rūmų viduje kaukė ir novatoriškas sausas nardymo įranga leis jums kvėpuoti natūraliai ir ramiai per tiek nosį ar burną.Kvėpavimo lėtai per nosį padeda sumažinti galimybes garinimo.Sausas nardymo įranga padės išvengti vandens patekimo į kaukę per nardymo vamzdelį.Jei vandens nėra nuotėkio per sandariklis aplink savo veidą, tik pakelia galvą iš vandens ir jis bus nutekėjimo per vieną pusę smakro vožtuvas.Ši kaukė taip pat turi didžiausią žiūrėjimo plotą rinkoje!

sku: a113343

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris AXYA1
Prekės Pavadinimas JoyMaySun

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…