Naujas Arkadinis Žaidimas Stick "Bluetooth" Suderinama Kreiptuką Gamepads Nintendo Jungiklis PS4, PS3, PC "Android", " IOS " Set-Top Box

0 Reitingai
€7.43 €10.61

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

modname=ckeditor

Naujas Arkadinis Žaidimas Stick "Bluetooth" Suderinama Kreiptuką Gamepads Nintendo Jungiklis PS4, PS3, PC "Android", " IOS " Set-Top Box

Aprašymas :

1. Arcade žaidimas lazdos jums žaisti tūkstančius žaidimai, įvairių skirtingų platformų.

2.Turbo ir Makro funkcijos: kreiptuką gali išleisti kartu įgūdžių mygtuką, Turbo ir Makro funkcijas, paramos nustatymo mygtuką derinys (TURBO) funkcija, patirtis combo, išvengiama veikimo klaidų, ir gauti geresnį įspūdį.

3.Arcade žaidimas kreiptuką yra pagamintas su komforto ir ergonomikos galvoje.Ji yra rutulio formos metalo kreiptuką ir 6 apskrito valdymo mygtukus.

4.Perjungiamos Kreiptuką Režimas: duomenų valdytojo funkcijos perjungiamos kreiptuką režimas, kuris leidžia jums persijungti tarp krypties klijuoti ir kryptinė trinkelėmis, priklausomai nuo tipo you žaisti žaidimą.

5.Non-slip Gumos Bazė: duomenų valdytojas turi non-slip gumos pagrindu, kad yra super neslidžios ir lazdos sandariai į bet kokio tipo padengti ir turi kreiptuką į vietą.Lengva naudoti, plug and play paprasta operacija.

Paketų Sąrašo:

Žaidimas kreiptuką*1

Įkrovimo kabelis*1

Instrukcija*1

Pastaba:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

3. Jei rasti pakuotės arba produktai, sugadintų ar dingusių daiktų pls imtis aišku, vaizdo pilnas paketas ir realaus svorio gavo ,ir susisiekti su mumis pirmą kartą .taigi, spręsti jums artimiausiu metu thx .

PS: Jei jus domina kita žaidimo priedus arba norite didmeninė prekyba (20-50pcs) arba Lašas laivybos mūsų produktus , prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.

sku: a10848

Žymos: arcade žaidimas stick "bluetooth" suderinama kreiptuką gamepads

Prekės Pavadinimas APOR
Tipas Gamepads
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Suderinami Sony Modelis playstation3
Spalva raudona balta, balta juoda, Juoda
Sukelti Mygtuką Tipas Netiesinės
Sąsajos Tipas 2.4 G
Suderinamos Platformos už Ps4/Switch/PC/STB/Android/Ios
Pakuotė Taip
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…