1 vnt Bamblys Saugos Raštas Užrakinti Šaldytuvą, Spintelių Stalčių Durų Apriboti Užrakinti Langą Saugumo Užrakinti Langą Kamštis

0 Reitingai
€9.72 €20.69

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vaikų Apsaugos Slaptažodį Saugos Užraktas Šaldytuvas Spintos Stalčių Durelių Lango Ribotuvas Užraktas

Pastaba: Šis produktas yra juoda ir balta spalvas, atkreipkite dėmesį į spalvų jums reikia, kai užsakymą.

Savybės: 1. Šaldytuvas užraktą, iš karto klijuoti į šaldytuvą ir galima greitai sumontuoti be įrankių, be gręžimo ar suveržimo varžtus.

2. Ne tik šaldytuve, spynos, bet taip pat ir korpuso užraktas, spausdintuvo dėklas užraktas, orkaitės užraktas, failo stalčių užraktai, kabineto spynos, patalpų spynas ir pan.

3. Lengva valdyti, nr. klavišą, kurių reikalaujama, tiesiog pasukite derinys užraktas ir pašalinti sagtis, ir tada jūs galite jį atidaryti.

4. Rūpintis jūsų vaiko saugumą ir sumažinti pavojus, kad vaikai netyčia atidaryti langų, durų, ir šaldytuvų namuose.

5. Nerūdijančio plieno užraktas core, anti-nuo rūdžių, jokių dažų, plastiko pagrindo, dėvėti, atsparus ir patvarus, nėra lengva sugadinti.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Saugos Užraktas

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Plastikas

Svoris: Apytiksl. 62g/2.2 oz

Pagrindo Skersmuo: Apytiksl. 8cm/3.2

Kabelio Ilgis: Apytiksl. 20cm/7.9 į

Naudojimas: Langų Saugos Užraktas/Užkandžių Kabineto Užrakinti/Šaldytuvas Durų Užraktas Ir T. T.

Produkto Pirminis Slaptažodis: 000

Nustatyti Slaptažodį:

1. Jei normaliai atidarytas, paspauskite rodyklių kryptimi laikyti moduliavimo rankovės, o ne atlaisvinkite jį nuo viršaus iki galo.Savo ruožtu numeriai kreiptis į numerį pasirinkote, atleiskite kodai, nustatyti, ir paspauskite mygtuką, jei norite grįžti prie normalaus.

2. Savo ruožtu skaičius pasirinkote į netvarką, ir ji taps slaptažodį valstybės užrakinti, ir mygtuką negali būti nuspaustas.

3. Savo ruožtu skaičius varantys valstybės slaptažodį pasirinkote, kuris gali būti atidarytas ir užraktas bus atrakintas, paspausdami mygtuką.

Paketų Sąrašo:

1 x Lock

Pastaba: 1. Prašome leisti 0-2 cm klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas. 3. Nepamirškite slaptažodžio, nėra pagrindinis raktas.

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami Aktyvustevai.lt yra tvarkomi Alipay.

We will ship iš pakuotės per 2 - 5 darbo dienos po apmokėjimo, išvalytas.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas prieš perkant.

Prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar palikti neigiamą atsiliepimą, jei jūs susidūrėte su tokia situacija: 1.Negavau produkto laikas; 2.Gauti pažeistas produkto; 3.Turite klausimų apie šį produktą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ir jums 100% patenkintas.

sku: a10625

Žymos: saugos raštas užraktas šaldytuvas kabinetas

Prekės Pavadinimas YOUTHINK
Tipas 1 lango kamštis
"Smart home platform Nėra
Modelio Numeris saugos užraktas
Tipas 4 Durų Apriboti Užraktas
3 tipas Langų Saugumo Užraktas
Tipas 2 Riba Užraktas
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Vaikiška Saugos Raštas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…