REDRAGON TRITON H991 Žaidimų USB Ausinių Triukšmo panaikinimo, 7.1 Erdvinio Apskaičiuoti rankų įrangos, Ausinės, Mikrofonas Gamer PC, PS3 4

1 Reitingai
€53.57 €82.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

IŠPLĖSTINĖ AKTYVIOJO TRIUKŠMO SLOPINIMO TECHNOLOGIJA: Redragon H991 ausines selektyviai pašalinti 99%, netinkamas ir nemalonių garsų iš lėktuvo operacija, miesto transporto, viešųjų vietų ir pan., užtikrinant jums mėgautis savo rami muzika ir konferencinį pokalbį, kada ir kur, ypač tinka žaidimai, kelionės ir darbas.ANC funkciją, galima lengvai įjungti/išjungti mygtukas.

LENGVAS & PATOGU: super Premium cushiony reguliuojamas pagalvėlės ir ergonomiškai suprojektuoti, ekrano užsklandą, kad ausines patogūs ilgai dėvėti ypač tiems, kurie mėgsta žaisti PC žaidimas.Redragon skiria pasiekti geriausių žaidimų patirti žaidėjams.

ERDVINIO GARSO: Įrengtas su Aukštos kokybės 7.1 Garso ir protingas ekstremalių bass " pagerina garso aiškumą ir suteikia jums studio garso srityje ir daro jį vertingą įvairių žaidimų.Taip pat, stereo 7.1 Garso padės jums sugauti kiekvieną detalę, garso, puikus žaidimas ir muziką.

AUKŠTOS KOKYBĖS vidinis MIKROFONAS: laisvų rankų įranga yra įrengta tampus ir bendable mikrofono dizainas, 360 priėmimo šaltinį ir atskirų vibracijos kontrolės mygtuką.Unikalių virtualių garsiakalbių technologija supranta, garso aidėjimas, sukurti puikių garso efektų ir realių žaidimų patirtis.Puikus žaidimas, ir pokalbių internete.

"PLUG & PLAY: Ne reikia sukonfigūruoti ar įrengimo.Ausinių supakuotas, paruoštas naudoti momentinių ir malonumą.Tai gali gerai dirbti su PC, nešiojamas, PS3 ir PS4.

sku: a10484

Žymos: apskaičiuoti rankų įrangos, ausinės, mikrofonas, žaidimų ausinės pc redragon, redragon gamer ausines, triton ausines gamer

Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Kategorijos Ausinės & Ausines
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Valdymo Mygtukas Taip
Su Mikrofonu Taip
Atsparumas 30Ω
Parama Atminties Kortelės No
Paramos PROGRAMĄ No
Stilius ausinių
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Komunikacijos LAIDINIU
Garso Valdymas Taip
Yra bevielis No
Linijos Ilgis 1.8 - 2m
Vocalism Principas Dinamiškas
paketų sąrašas naudotojo vadovas
Savybės Su Mikrofonu, Aktyvus Noice, Anuliuojant
Jautrumas 132dB
Funkcija Interneto Baras, Vaizdo Žaidimas, Bendra Ausinių, HiFi Ausinės, Biuro
Medžiaga Metalo, Plastikiniai
Belaidžio Tipas Nėra
Jungtys usb
atsparus vandeniui No
Prekės Pavadinimas REDRAGON
Kodekai Nėra

Klientų Q & A

avatar

Puikus įsigijimo, šis telefonas yra gana skiriasi nuo to, ką aš kada nors matė iki šiandien, ir aš esu labai patenkintas. ReDRagon tai produtods yra puikios kokybės.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…