T-uya Wifi Oro Kokybės Matuoklis 7in1 KD2.5 KD10 Anglies Oksidas CO2 TVOC HCHO JOMS Testeris TFT Spalvotas Ekranas Anglies Dioksido Jutiklis

0 Reitingai
€17.20 €24.56

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šis detektorius gali būti naudojamas bandymo ir rodyti KD2.5, KD10, anglies oksido, anglies dioksido, TVOC, HCHO, ir JOMS tuo pačiu metu.Naudoja didelės tiksliai puslaidininkių jutikliu, su didelio jautrumo, aukščiausios atsparumas trukdžiams galimybė, stabilus darbo atlikimas, su mažomis energijos sąnaudomis.Ir taip pat turi laiko ir datos ekrano ir WiFi funkcija.

T-uya APP kontrolės, tinka žemės ūkio sodinti, šiltnamio efektą sukeliančių daržovių gamybos sandėlyje, medžiagų apdirbimo, namų interjero, verslo biurus ir kt.

Savybės:

Nešiojamų Dydis: Šis monitorius yra mažos, ir jūs galite jį naudoti ant jūsų stalo, be užima per daug vietos ant stalo, taip pat lengvai galite atlikti.

7in1 Oro Kokybės Testeris: Šis detektorius gali būti naudojamas bandymo ir rodyti KD2.5, KD10, anglies oksido, anglies dioksido, TVOC, HCHO, ir JOMS tuo pačiu metu.Ir taip pat turi laiko ir datos ekrano ir WiFi funkcija.

Puslaidininkiai Jutikliai: Naudoja aukštos tiksliai puslaidininkių jutiklius, su didelio jautrumo, aukščiausios atsparumas trukdžiams galimybė, stabilus darbo atlikimas, su mažomis energijos sąnaudomis.Realaus laiko nustatymo, automatinė atnaujinti duomenis, su daugkartinio naudojimo.

TFT Ekrano Spalvos: Šis oro kokybei stebėti su dideliu TFT spalvotas ekranas jums pamatyti, aptikti duomenų aiškiai, galite gauti rezultatus, lengvai.

JOMS Oro Kokybės Lygis Nuoroda Pareigos: kamuolys bus pakeisti spalvą pagal oro kokybės indeksas, ir leidžia tiksliau ir daugiau grafinis žinoti dabartinės oro sąlygos.

Mobiliųjų telefonų T-uya APP Valdymas: Search for T-uya APP " programa, prietaisas persijungs į porą valstybė po firsttime atidarymo, ir jūs galite peržiūrėti konkretūs duomenys apie PROGRAMĄ baigęs ryšį. (Nes tai užima laiko įkelti duomenų, tai yra normalu, kad APP duomenų, leidžiančių nukrypti nuo realaus laiko duomenų detektoriaus.)

Stiprus Šilumos Išsklaidymo: Šimtai ventiliacijos angos rezervuota būsto ne tik paspartinti konvekcijos tarp oro ir mašina, ir taip veiksmingai aptikti, bet taip pat suteikia bauda šilumos išsklaidymo efektu.

Platus Programos: Tinka žemės ūkio sodinti, šiltnamio efektą sukeliančių daržovių gamybos sandėlyje, medžiagų apdirbimo, namų interjero, verslo biurus ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda, balta (pasirinktinai)

Baterijos: 1 * ličio baterija, 3.7 V, 1200mAh (yra komplekte)

Ekranas: spalvotas TFT ekranas

Jutiklis: puslaidininkių jutikliu

HOCO matavimo ribos: 0-9.999 mg/m3

TVOC matavimo ribos: 0-9.999 mg/m3

KD2.5 matavimo ribos: 0-999µg/m3

KD10 matavimo ribos: 0-999µg/m3

Anglies oksidas matavimo ribos: 0-999PPM

Anglies dioksidas matavimo ribos: 400-5000PPM

JOMS: 0-500

Įkrovimo būdas: 500mAh USB Tipo C sąsaja

Prekės dydis: 70 * 35 * 90mm / 2.76 * 1.38 * 3.54 į

Prekės svoris: 130g / 4.59 unciją

Pakuotės dydis: 145 * 100 * 48mm / 5.71 * 3.94 * 1.89 į

Pakuotės svoris: 185g / 6.53 unciją

Pakavimo Sąrašas:

1 * Oro Kokybei Stebėti

1 * Tipas-C Kabelio

1 * Gairės

Lašas Laivybos Paslaugos:

1. Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2. Mes galime naudoti ePacket pristatymas dauguma šalių, tokių kaip jav, Kanada, Australija, rusija, Vokietija, Prancūzija , Ispanija , Jungtinė Karalystė ir Naujoji Zelandija. 3. Prioritetas pristatymas, greitai, laivybos per 48 valandas.

4. Nėra sąskaitos faktūros ar gavimo ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!Labai Jums Ačiū!

Jei turite kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti šią problemą!

Jei yra kokių nors problemų, produktai,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo nedelsiant.

Galite pasirinkti, grąžinti, arba grąžinti pinigus.Prašome nurodyti priežastį ir užsakymo numerį grįžti, kai grįžti produkto,ir retuen elementą, originalus krepšys.

sku: a10442

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Modelio Numeris Oro Kokybės Matuoklis
Dujų Tipas CO2
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas KKMOON

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…