Bagažo skyriaus Dangčio Spoileris Anglies Pluošto Spalvos Paviršiaus Galiniai Kamieno Spoileris, Stilingas, Stabilus Mažo Vėjo Pasipriešinimo Modelis 3

0 Reitingai
€22.75 €35.00

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3Pcs Galiniai Kamieno Spoileris Lūpų Splitter Anglies Pluošto Spalvos Pakeitimo Tesla Model 3 2017 m. iki 2023 m

1. Naudojimas: Dėl originalios griežtos gamyklos standartas, magistralinių sparno spoileris yra puikus pakaitalas Tesla Model 3 2017-2023.

2. Mažas Pasipriešinimas Vėjui: galinis sparnas taip pat gali pagerinti automobilio didelės spartos vairavimo stabilumą, sumažinti vėjo pasipriešinimą ir išlaikyti vairavimo saugumą.

3. Anglies Pluošto Stilius: bagažo skyriaus dangčio spoileris yra sportiškas stilius, blizgus išvaizdą ir smulkūs paviršiaus procesas, pridurdamas, elegantiškas ir patrauklus jausmą, kad jūsų automobilis.

4. Patvari Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kietumas ABS medžiagos, su lygaus paviršiaus, aukštai temperatūrai atsparios, nėra lengva pertrauka ir senėjimo.

5. Paprasta Operacija: 3pcs galiniai kamieno spoileris komplektas yra paprasta naudoti, nereikia jokių pjaustymo arba sujungimas, jokių sudėtingų operacijų, patogus naudoti.

Specifikacija: Elemento Tipas: Galinio Lango Pusėje Spoileris

Medžiaga: ABS

Spalva: Anglies pluošto spalva

Įmontuoti: Pakeisti Tesla Model 3 2017-2023

Paketų Sąrašo: 1 x Galinio Lango Pusėje Spoileris Komplektas (3Pcs)

1 x Lipnia Juosta

sku: a10267

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…