Key Chain Pakabukas Raktų pakabukas Snap Kablys "Keychain", Graviruotas Raštų Sutra Papuošalai, Rankinės, Kuprinės Dekoro Gimtadienio Dovanų Rinkinys

0 Reitingai
€1.13 €1.55

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Key Chain Pakabukas Raktų pakabukas Snap Kablys "Keychain", Graviruotas Raštų Sutra Papuošalai, Rankinės, Kuprinės Dekoro Gimtadienio Dovanų Rinkinys

Savybės: Aukštos qualty antikorozinio metalo ,rankų darbo, austas virvės virvelės ir pakabukas.Patvarus, mados, išgalvotas.Svoris yra šviesa, kuri bus padidinti savo papildoma našta ir svorio.

Unikalus priedas, skirtas organizuoti klavišus ir, taip pat mielas kabinti ornamentu jūsų rankinėje, krepšyje, moible telefonas,notepad darbotvarkę,spiralės, knyga, kuprinė, piniginė.Geros apdailos.

Saldus dovanų idėjos kalėdoms, Helovinas, Tha nksgiving diena, Motinos diena, Valentino Diena, Naujųjų Metų Dieną, ir pan.

Derliaus ir old dizainas, rodo jūsų asmenybę ir skonį.Skylę lengviau ir patogiau ją raktų žiedas, kuprinė, sienos, kieme ir pan.

Šis žalvarinis varpas rinkinys gali būti naudojamas kaip darbalaukio ornamentu, kabo pakabukas, ranka bell ir kt.Puiki dovana jūsų šeimos nariai, draugai, bendradarbiai, kurie Budizme.

Specifikacija: Medžiaga:Žalvaris

Tipas: Sutra Bell Raktų Žiedas, Pakabukas

Medžiaga: Gryno Žalvario + Rankų Darbo, Austas Virvę + Karoliukai

Būklė: Smulkūs apdailos, patrauklios išvaizdos.

Komplektą Sudaro: 1x Key Chain

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

sku: a10056

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Raktų Pakabukai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…