Gelbėjimosi Liemenė Suaugusiems Plaukimo Pagalbos Plūdrumo Liemenė Asmeninės Plūduriavimo Saugus Įrenginys

1 Reitingai
€11.03 €22.97

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Gelbėjimosi Liemenė Suaugusiems, Poveikio Plūdrumo Liemenė, Plaukimo Pagalbos su Reguliuojamu Saugos Diržu, Atspindinti Juostelė, Asmeninės Plūduriavimo priemonės Multi-kišenėje, Coast Guard Patvirtintas Universaliųjų su Švilpukas

Ypatybė:

Aukštos Kokybės - Suaugusiųjų plaukimo liemenė, pagamintas iš nailono, greitai džiūstantys, lengvumo ir aukšto klampumo.Lengvas ir patvarus dizainas.Multi-kišenėje gali turėti beveik visi buriavimas, žvejyba ir kitos veiklos reikmenys jums reikia.

Saugiai maudytis, gelbėjimosi liemenė liemenė - Ryškios ir akį traukiantis, su avarinis švilpukas ir atspindinčias juostas, jis gali teikti pagalbą ekstremalių situacijų atvejais.Plūdrumo putos užpildo visą liemenė, kuri leidžia jums lengvai iškyla į paviršių.

Reguliuojamas: Suaugusiųjų reguliuojamas juosmens diržas, galima nustatyti patogiausią dydį pagal savo poreikius.Lengva įdėti ir kilimo.Nereikia išpūsti, paprasta ir patogu.

Šviesą atspindinčios juostelės,(Sauga), šviesus atspindinčiomis juostomis ant nugaros yra lengva rasti, vandens ir gali būti naudojami kaip saugos ženklai naktį.

Taikoma - Mūsų plaukimo liemenė tinka žvejyba, plaukiojimas, banglentės, baidarės, valtys, burlentės, plaukiojimas ar kitos vandens sporto šakos.Idealiai tinka šeimos veiklą, arba keliauja su draugais.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas

Svorį: 40-80KG suaugusieji

G svoris: 550g

Pakuotės dydis: 40*37*8cm

Spalvos: Raudona, Juoda

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x gelbėjimosi Liemenė

1 x Švilpukas

sku: a7823

Taikoma Žmonių Vyrai
Modelio Numeris Gelbėjimosi Liemenė
Amžius >8 Metų
Lauko Veikla Vandens slidės
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas APWIKOGER

Klientų Q & A

avatar

Gautą produktą, laiku, ir geros kokybės.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…