12/24/36/48/72/100/120 Spalvų Bauda Linijinės Piešimo, Tapybos Meno Žymeklis Rašikliai Dual Patarimas Teptuku Pen Mokyklinės Prekės, Raštinės Reikmenys

0 Reitingai
€12.63 €14.03

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sveiki atvykę į Limekuoo

Mes paramos dropship/didmeninė, kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti daugiau informacijos, Idealiai tinka dailės, teptuku užrašu, dirbtiniais kaligrafija, iliustracijos, vandens spalvų iliustracijos, žurnalas, ir dar daugiau!

Rinkinys 100/72/60/48/36/24/18/12 spalvos rašiklis, su lanksčiu šepetėliu patarimas ir bauda patarimas vienas žymeklis.

TEPTUKU PATARIMAS: Patvarus ir lankstus nailono pluošto šepetys patarimas, sukuria terpę arba drąsus smūgių keisdami teptuku slėgio.

BAUDA PATARIMAS: suteikia nuoseklia.

Įtraukti bespalvis kombaino pen minkština ir mišiniai, spalvos, sukurti akvarelės efektas.

Netoksiškas, mišinys gali, acid free, ne kraujavimas, ir bekvapis vandens pagrindo dažai.

Patarimai, kaip savarankiškai valyti po maišymo.

PREKĖS IŠSAMIAI: Pavadinimas:Dual Teptuku Menas Žymekliai, Rašikliai Bauda Patarimas ir Teptuku Patarimas FineLiner Piešimo, Tapybos, Akvarelės Pen Mokykliniai Reikmenys 18/24/48/72/100VNT Spalva:12/24/36/100 Spalvos ★DUAL PATARIMAI: Šepečiai patarimas jautrūs ir dažymas; 0,4 mm, baudos taškas patarimas, kuriame ir išsamiai.Taigi, jūs gaunate tiek spalvos teptuku žymekliai ir spalvinga bauda įdėklai rašiklį, kuris yra gražus meno rašikliai vaikams ir suaugusiems. ★UNIKALIŲ SPALVŲ: Tie dual žymekliai, rašikliai turite 100 ryškių spalvų ir yra pažymėtos patarimas tipo.Puikus užrašu, kaligrafija, mokyklos planuotojas, den leidinys, leidinys linijų, atkreipkite dėmesį, eskizas knygos, biblijos, pastabas, papildomą baudos linijos, kalendorius. ★NA PAKETAS: Mūsų dual patarimas brush & baudos linijos pen nustatyti ateiti PP Pakuotės.Naudojant mokykloje, kelionių ar naudoti namuose ir biure. ★AUKŠTOS KOKYBĖS: Visi šepečiai ir fineliner gerai dirbti su ne praleidžiant ar rašalo srauto problemą,rašalas greitai džiūsta ir neleidžia išsitepti.Tai puiki dovana ir be to, menininkai, studentai, vaikai, ir daugiau meno ir amatų, dizaino ir pan.

sku: a7271

Žymos: mokyklinės prekės, raštinės reikmenys, bauda teptuku žymeklis parkeris, dual patarimai teptuku rašikliai, žymekliai teptuku patarimas, bauda patarimas pieštukai

Pakuotė nustatyti
antspaudas No
Kiekis Pakuotėje 12/18/24/36/48/72/100 vnt
Modelio Numeris Meno Žymeklis
Tipas Meno Žymeklis
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas Limekuoo
Spalvų Kiekis 12/18/24/36/48/72/100 spalvų
Trinamą Ar Ne No

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…