GPU Atramos ARGB Aliuminio Lydinio Magnetinis pagrindas Stumdomas Reguliuojamas GPU Turėtojas Darbalaukio Grafikos Kortelės karšto

0 Reitingai
€12.45 €23.48

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

GPU Atramos ARGB Aliuminio Lydinio Magnetinis pagrindas Stumdomas Reguliuojamas GPU Turėtojas Darbalaukio Grafikos Kortelės

Savybės: 1. Lengva Prijungti: Šis GPU atramos gali būti susiję su tikslinės 5V ARGB plokštė kontroliuoti apšvietimo via motininė plokštė programinės įrangos. 5V 3PIN vyrų sąsaja yra paprasta plėsti ir ryšys.

2. Stipri Parama: Šis GPU savininkas suteikia tvirtą paramą už papildomą didelis grafinis kortelės, užkirsti kelią pabaigos grafikos plokštę iš pažeista dėl įgriuvos ir deformacijos sukelia nuolatinių apkrovų.

3. Magnetinis pagrindas: Tai GPU parama yra skirta magnetinis pagrindas ir guminiai minkšti mygtukai.Tiesiog vieta, laikiklis ant važiuoklės ketaus plokštė žemiau grafikos plokštę tvirtai adsorb.Gumos padas apsaugo nuo įbrėžimų ir sumažina vibraciją.

4. Stumdomas Kolonėlė: Tai grafika kortelės palaikymas stumdomas aukštyn ir žemyn, ir ji gali būti lengvai nustatoma pasukant varžtą, atitinkančių jūsų poreikius.

5. Plačiai Suderinama: Šis GPU petnešomis paramos numatyta lanksti parama ir ji yra suderinama su įvairiais važiuoklės, lengva įdiegti.

Specifikacija:

√Elemento Tipas: GPU Atramos

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Naudojimas: Darbalaukio Grafikos Kortelės

Gaminio Dydis: Apytiksl. 180 x 44 x 35mm / 7.1 x 1,7 x 1.4 ( Rankinis Matavimas, Nedidelis Klaidos Gali Egzistuoti )

Paketų Sąrašo: 1 x GPU Atramos

Kaip naudoti: Įdiekite ir naudokite

sku: a7252

Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Tipas grafika kortelės laikiklis
Komplektacija N
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris as
RGB Parama A-RGB

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…