Profesionalus Nauji Gėrimų Parduotuvės Softy Ledų automatas /Ledų Mašina Automatinė CFR JŪRA, JAV

0 Reitingai
€8 707.79

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pridėti į krepšelį ir Mėgstamiausia parduotuvė/produkto

WT/8613824555378 Email:[email protected]

Pardavėjo Pristatymas Metodas=CFR(Klientas aišku, muitinės ir pasiimti uostas) Pastaba:Dėl laivybos išlaidos didėja greitai, neseniai, visi mūsų produktai svetainėje NĖRA nemokamas pristatymas kainą.

Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.Perskaitykite šią informaciją, prieš mokėjimo

Jei pasirinksite "Pardavėjo Pristatymas Metodas" už vežimą,mes bus klausimu jums, kaip susitarti, kad laivas jūra šalia paskirties uostą, kuris trunka apie 30-60 dienų pristatymas laikas bazę CFR sąlygomis dėl didelės apimties ir svorio šis straipsnis.

Nemokamai CFR vežimo jūra tik atvyksta į jūsų šalia jūrų uostas, neįskaitant mokesčių ir paskirties mokestį, tokios, kaip terminalo aptarnavimo mokestį, custom dokumentas mokestis, saugojimo mokestis ir pan.Jums turėtų mokėti ir pasiimti iš uosto iki savo dalį.

Pavadinimas Nepilotuojami 24 Valandas savitarnos Ledų automatas

Modelis LEDO 133XJ01 Prekės YUNIAO Mašina, Galia 200 W Peak Galia 1800 W Įtampa: AC 220V-240V / 50HZ (pritaikoma) Dydis 740*800*1800 MM Staklių Svoris 260KG Puodelio Talpa

100 puodelių Jutiklinis ekranas Integruotas

32 colių

Medžiagos Tipas

žaliavos box 3 Uogiene Tipai

uogiene, 3 langelyje Pieno Tipas

1 pieno Protingas Atgal-etapas

PC/mobile Skonį

59 skonių Produkto funkcijos Nepilotuojami 24 Valandas savitarnos Ledų automatas prekinių Ženklų Su vaizdo

1, Mūsų mašina yra labai populiarus savo šalyje, ir užsienyje. 2, Jos taikymo scenarijai tinka didelių prekybos centrų, pramogų vietų, pramogų parkuose, metro stočių ir mokyklos, netoliese. 3, Jie yra mūsų populiari vieta srityse.Mūsų gaminiai yra maža kaina ir mažos rizikos veiksnys. 4, mašinos, mes gaminame aukštos kokybės, didelio stabilumo, didelius reikalavimus, griežtai kontroliuoti projektavimo, gamybos, bandymo, pristatymo, griežtos kontrolės, pristatymo, žaliavos nuo pirkimų produkto pristatymo, ir kiekvienas žingsnis, tikrinimo, taip liejimo meistriškumo kiekviena mašina kokybės pasiekė maisto kokybės, saugos standartų. 5, turi nuolatinę anti-prispaudimo konstrukcija, automatinio valymo funkcija, ir 32 colių didelis ekranas, kuris padidina bendravimą su pirkėjais. 6, mašina nusipirkau ir atlikti dabar, siekiant užtikrinti šviežumo produktas, ir mašina gali būti nustatyta, kad aptikti tuščių taurės ir priminti trūkumas.Produkto Privalumai Privalumai:

1. Maisto klasės saugos standartus.

2. Nuolatinė anti-suspaudimo dizainas.

3. Automatinio valymo funkciją.

4. Žemos temperatūros išsaugojimas, naktinis režimas.

5. 32-colių didelis ekranas ekranas sustiprina jausmą sąveika.

6. Balso transliacijos vartotojai gali intuityviai žino, gamybos pažanga.

7. Pirkti dabar ir padaryti tai dabar, šviežiai įėjimo.

8. Puodelis ir šaukštas integruotas projektavimo

9. Didelio plėtimosi koeficientas.

Prašome atkreipti dėmesį:

1.,Jei pasirinksite siunta lėktuvu / international express, šaltnešis bus pašalintas iki siuntimo, nes tai yra draudžiama ant plokštumos.

Taigi, jums reikia pildyti šaltnešio prieš naudojant, daugiau informacijos, mes jus informuosime, kai jūs gaunate mašina.

2, Po ilgo transportavimo, perdavimo, neišvengiamai šaldymo refliukso ir kitų reiškinių,

jei naujas pirkti ledų mašina, prašome įdėti naują mašiną bute ant grindų 12 valandų prieš naudojant.

Pristatymas :

1, Jei pasirinksite "Pardavėjo Pristatymas Metodas", mes padėsime jums organizuoti vežimas jūra, o pristatymas į artimiausią jūrų uosto!

Jei laivybos jūra, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių.

2, Jei pasirinksite siunta "Iki Express "kaina", mes atsiųsime mašinos, greitas pristatymas, pavyzdžiui, "Fedex" / TNT / UPS / DHL durų iki durų " paslauga.

Pristatymas:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.ir nėra atsakinga už muitinės formalumų dalykas bet kurioje šalyje.

2) Prašome kreiptis į mus, jei jums netinka elementą po jį gauti, negalima palikti neigiamą atsiliepimą arba neutralų atsiliepimą, be jokių ryšių.Mes galime išspręsti visų problemų, jums susitikti.

3) Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, jei jus domina mūsų mašina, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes galime suteikti jums geriausias mašina per protinga kaina.

4) Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.

Jei yra jokią žalą, prašome jį pasirašyti ir kreipkitės į savo vietos TNT / DHL / Fedex ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.

(Galutinis aiškinimas priklauso mūsų bendrovei.)

sku: a7203

Kilmės Žemyninė Kinija
Talpa >1501ml
Spalva Rožinis iki šiol
Modelio Numeris LEDO 133XJ01
Galia 2000w
Puodeliai 90cups
Dydis 740*800*1800 mm
Galia (W) 2000w
Prekės Pavadinimas CNYUNIAO

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…