DHY-150D 3-In-1 Apdorojimo Mašinos, Lazerio Pjovimo Kartu Busbar Hidraulinio Slėgio Punch Skylės Įrankiai, Įranga, Lenkimo 110 / 220V

0 Reitingai
€5 685.66 €9 170.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

DHY-150D 3-In-1 Apdorojimo Mašinos, Lazerio Pjovimo Kartu Busbar Hidraulinio Slėgio Punch Skylės Įrankiai, Įranga, Lenkimo 110 / 220V

Prekės Aprašymas

Pavadinimas: Hidraulinis busbar apdorojimo mašinos

Modelis: 150D įprasta siurblys konfigūracija

Pakuotės svoris: 200KG

Pakuotės dydis: 98*98*143CM

Įtampa: 220V/110V

Pavadinimas: Hidraulinis busbar apdorojimo mašinos

Modelis: 150D solenoidinis vožtuvas siurblys konfigūracija

Pakuotės svoris: 200KG

Pakuotės dydis: 98*98*143CM

Įtampa: 220V/110V

Apie šią prekę

Pastaba: Pinigų miesto tvarkymo mašinos skydelis metalo dažai pultas!Daugiafunkcinis miesto tvarkymo mašina!Pagrindinės funkcijos štampavimo, pjovimo, lenkimo, vario nosies užspaudimo.Ji turi savybes, patogus ir greitas be taršos ir mažai triukšmo.

Pastaba:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.Zh

2.Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

6. Kai paketas atvykus į papročius, savo šalį, turite mokėti mokesčius ir pasiimti pakuotėje.Mes nesame atsakingi mokėti muitus ir importo mokesčių!Jei jums yra atokioje vietovėje, jums reikia papildomai sumokėti $40 atokiose vietovėse!

sku: a420010

Aparato Tipas Paspauskite Stabdžių
Prekės Pavadinimas GZRUOMU
Galia HIDRAULINIAI
Modelio Numeris 150D
gaminio numeris GZ2511B
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga / Perdirbtų Metalų Aliuminio
Kilmės Žemyninė Kinija
Automatikos Vadovas
Žaliavos Lapas / Skardos Valcavimo

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…