Dulkių Siurblys, Filtras Turbo Dulkių Interceptor Cikloninis Separatorius Cikloninis Surinkėjas, Dulkių Siurblių Priedai

2 Reitingai
€8.72 €18.56

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Turbo Dulkių Interceptor Cikloninis Separatorius Dulkių Siurblys, Cikloninis Filtras Surinkėjas, Dulkių Siurblių Priedai

Ypatybė:

1. Patobulintas Vakuuminis Veiklos rezultatų ir Pinigų Taupymo: turbo dulkių interceptor pagerina našumą pakuotas dulkių siurblys, outdoing bagless spragas procesą, o taupyti jūsų pinigus!Savo vidaus cikloninis veiksmų padidina išcentrinė jėga daleles iš oro, kol jie pasiekia dulkių siurblio maišelis.

2. Patobulintas Ilgaamžiškumas ir Efektyvumas: pašalinti šiukšles, kol jie patenka į cikloninis separatoriai, dulkių siurblys, filtras prailgina gyvenimą savo dulkių maišelis.Ji išlaiko savo dulkių siurblys pasirodymą ilgesnį laiką, mažinant poreikį dažnai maišo pakeitimus ar pakeitimus.

3. Veiksmingas naminių Gyvūnėlių Plaukų ir Dulkių Šalinimas: naminių Gyvūnėlių plaukų, dulkių, purvo ir kitų smulkių dalelių gali būti lengvai filtruoti pagal dulkių surinkėjas.Jo galingas siurbimo fiksuoja net mažiausias daleles ir neleidžia joms patekti į vakuuminį maišelį, užtikrinti, kad jūsų namuose lieka švarus ir šviežias.

4. Easy-to-Empty Dizainas: daugiau nebereikia kapstytis po purvinas vakuuminiai maišeliai priimti prarado žaislai, papuošalai, ar kitų smulkių daiktų.Tiesiog atsukite dulkių išorinis filtras ir i? jo turinį į šiukšliadėžę, todėl valyti greitai ir lengvai.

5. Universalus suderinama su Dauguma Dulkių Siurbliai: skirtas dirbti su dauguma cikloninis kolektorius, Turbo Dulkių Interceptor yra universalus ir praktiškas, be jokių valymo įrankių rinkinys.Mėgautis geresnės siurbimo našumas ir efektyvumas, įvairių modelių dulkių.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Funkcijos: Sausas

Sertifikavimo: NONE

Medžiaga: ABS

Dydis: 365mm

Jungties Vidinis Skersmuo: vidinis skersmuo jungties ši lazdelė yra 32mm, kuri tinka bet kurioje Europos hoover, kurio vidinis skersmuo 32mm!

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Turbo Dulkių Interceptor

sku: a401629

Funkcija Sausas
Dulkių Laikymo Tipas Dulkių Dėžutė/Dulkių Kibiras
Galia (W) 60W
Įtampa (V) 110V
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas alloet

Klientų Q & A

avatar

labai greitai labai geros kainos

avatar

Ačiū. Aš jį naudoti pat.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…