2X Oro Fryer Aksesuarai Suderinama Oro Fryer, COSORI Ir Deluxe Deep Fryer Priedų Rinkinys 12-6.5

0 Reitingai
€43.97 €64.66

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga - Mūsų oro fryer priedai, naudojantis saugias ir sveikiau medžiagos.Mėgaukitės savo sveiko maisto ruošimo laiką!

Apima tai, Ko Jums Reikia - 7inch Pica Keptuvėje, 6.5 colių Kvadratinių Torto Kepimo Skardą, 7inch Daugiafunkcinė Vėrinukai Stovo, 7inch Metalo Turėtojas, Skrudinimas Stovo, 7.5 colių Oro Fryer Įdėklai (Perforuota Pergamento Popieriaus), Silikoninė Alyva, Teptuku, Visos Gripper, 7inch Silikono Kilimėlis, Kiaušinių Bite Pelėsių.

Puikiai Tinka Aikštėje Oro Gruzdintuvės - Šie priedai idealiai tinka Phillips oro gruzdintuvės HD9621, HD9641 ir HD9240; COSORI ir daugiau kvadratinių oro gruzdintuvės.Tinka 4.2-6.8 QT

Plauti indaplovėje - Jie yra lengva valyti indaplovė.Picos skardą ir tortas krepšelis pagamintas iš PTFE, kuris yra karščiui atsparios, ne klampus, ir patvarus.

Išplėskite Savo maisto Gaminimo Indai - Jei jums patinka jūsų Oro Fryer, įsivaizduokite, kad jūs galite padaryti daugiau kulinarijos šedevrų su mūsų reikmenų rinkinį!Kepkite savo mėgstamus tortas Tortas Barelį, kuko skanus pica, Picos Lovio, padidinti savo kaitlentė su Metaliniu Laikikliu ir padaryti vėrinukai su Multi-Purpose Rack!

Spalva: juoda

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

2 x Pica dėklas

2 x pyragas visos

6 x Metalinis rėmas

200 x aliejus, popierius

2 x silikoninė alyva šepetys

2 x puodą, apkabos

2 x silikoniniai mygtukai

2 x Kiaušinių bite pelėsių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

sku: a255896

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…