Sraigto Apsaugos Žiedas Anti-susidūrimo Drone Ašmenys Sparno Ventiliatorius, Apsauginis Bamperis Padengti Drone Reikmenys DJI Mini SE/2/1/2 SE

0 Reitingai
€6.86 €8.36

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Drone Ašmenys Sparno Ventiliatorius, Apsauginis Bamperis Padengti Lengvas Sraigto Apsaugos Žiedas Apima Anti-susidūrimo už DJI Mini SE/2/1/2 SE

Ypatybė:

1. Didesnis Saugumas: Su apsaugine danga, kad būtų atskirtas sraigtus iš išorės objektus, tai drone, užtikrina saugumą ir sumažina riziką atsitiktinių sužeidimų.

2. Pagerėjo Plaukioja Patirtis: sraigto apsauga padeda išvengti susidūrimų su kitais objektais, leidžianti sklandžiau ir saugiau skrydžius.

3. Patvarus Dizainas: Pagaminti iš didelio kietumo medžiagų, drone ' s peiliai yra atsparūs susidūrimų ir slėgio, veiksmingai sumažinti tikimybę netikėtai gedimai.

4. Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar esate plaukioja patalpoje ar lauke, aplinkoje daug kliūčių, ar ne, tai drone puikiai tinka užfiksuoti nuostabiu oro filmuotą medžiagą iš įvairių kampų, ir perspektyvomis.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Taikomas modelis: už DJI Mini 2/Mavic Mini/Mini SE/Mini 2 SE

Pagrindinė medžiaga: ABS+PC

Spalva: Pilka

Grynasis svoris: 25.5 g (viršutinis dangtelis), 25.5 g (apatinis apsauginis gaubtas), 51.5 g (viršutinį dangtelį+apatinis apsauginis gaubtas)

Gaminio dydis: Apie 14.7x12.8x3.9cm/5.78x5.03x1.53inch

Pakuotės dydis: Apie 16x6x14cm/6.29x2.36x5.51inch

Pastaba:

1. Neapima tranai ar laikymo krepšiai;

2. Dėl vadovo matavimo dydis ir svoris, skirtingi matavimo metodai gali kilti tam tikrų klaidų, svorio ir dydžio produkto.Tačiau, ši klaida nedaro įtakos normaliomis produkto naudojimo.Prašome patvirtinkite, kad esate susipažinę ir sutinkate su šios klaidos prieš perkant;

3. Dėl skirtingo šviesos ir skirtumus tarp monitorių, vaizdai gali parodyti tikrąją spalvą tikrasis objektas.Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, ačiū!

1 set x Sraigto Guard

sku: a2270

Prekės Pavadinimas VAKIND
Suderinama Drone Prekės DJI
Modelio Numeris Sraigto Guard
Dydis 14.7x12.8x3.9cm
Tranai Priedai Tipas Pasiūlymo Raštas
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…