Durų Kamštis Kabineto Laimikio Nerūdijančio Plieno Tiesioginio Atidaryti Touch Amortizatorius Amortizatoriai, Minkšta Ramioje Arčiau Baldai Aparatūra

0 Reitingai
€22.33 €37.22

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

1. Built-in spyruokliniai stūmoklį, galite tiesiog paspauskite durys su užraktu arba atspauskite su soft close rezervo.

2. Pašalina poreikį rankenos ar rankenėlės.Kurti švarus, vientisas atrodo ne rankenėlėmis.Tinka naudoti su vyriais, be savarankiškai uždarymo funkcija.

3. Tai tiesioginis atvira sistema, kad durų uždarymo minkštas ir visiškai, ir turėjo Dėvėti, atsparus guminis tarpiklis.Patobulintas stiliaus minkštas arti buferio.

4. Gali būti naudojamos spintelių, stalčių ir taip pat dar vienas baldai, nereikia įdiegti rankenos, ne pertrauka išvaizdą kabineto, tai gali padaryti jūsų virtuvė,miegamasis ir gyvenamasis kambarys atrodo tvarkingas ir patogus.

5. Medžiaga: Nerūdijančio plieno atveju+ABS plastiko.Matinio paviršiaus geriau nuo rūdijimo ir korozijos-atsparus, patvarus ir tvirtas naudoti.

6. Lengva įdiegti ir naudoti: Jūs galite įdiegti ultra plonas strike, be gręžimo, varžtų skyles naudojant komplekte klijų.Taip pat ateiti su streiko varžtais.Montavimo du varžtai apačioje laikiklis.Magnetas patarimas gali būti reguliuojamas iki 3 mm, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, ar ji gali būti sunku rasti mount tiksliai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS ir nerūdijančio plieno

Dydis: 96*25*12mm

Spalva: Sidabrinė

Savybės: Idealiai tinka Spinta Durys, Stalčiai, Spintos Durys,Spintos Durys, ir tt.

sku: a2237

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas XMSJ

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…