Naujas Z04 Sienos Montuojamas Automatinis Muilo Putų Dozatorius Termometras USB Prasme, 280ML Automatinis Muilo Putų Dozatorius Ekranas Temperatūra

0 Reitingai
€9.41 €17.10

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ypatybė:

1. Prie sienos tvirtinamas dizainas, lengvas ir neužima vietos, tinka tualetas, virtuvė, viešose vietose ir kitų aplinką.

2. Infraraudonųjų spindulių indukcijos burbulas, nereikia liesti, pasiekti, kad burbulas srityje, gali greitai burbulas.

3. Stora puta, pagrįstą kontrolę dalis iš putų skystis, ir dujos, todėl labiau švelnus ir minkštas putų.

4. Built-in baterijos, tipas-C įkrovimo sąsają, kartu su ultra-mažas energijos suvartojimas dizaino, gali trukti ilgiau ir išvengti galimo pavojaus saugai DC maitinimo nuotėkio.

5. LED ekranas, kambario temperatūros rodmenys, " on-off statusą, įgaliojimas, iš pirmo žvilgsnio.

6. Labai didelis sandėliavimo patalpų losjonas yra pastatytas kūno, kuris daro jį labiau patvarus, be dažnai be losjonu.

7. Kūno ir sienos kabo atgal plokštė priimti atskirus dizaino, vienas mygtukas yra įdiegta, ir antra yra įdiegiama be slėgio.

Aprašymas:

【Touchless ir Automatinis】- Putų muilo dozatorius Su slapta infraraudonųjų spindulių judesio jutiklis, tiesiog pradėti savo ranką po daviklio zonoje,Infraraudonųjų spindulių jutiklis aptinka savo ranką iš taip toli, kaip 2 cm.Pilstymo per 0.26 s.

【Išteklių Taupymo, Pinigų Taupymo】- Automatinis muilo dozatorius, gali dirbti su visų rūšių įprasta ploviklis, indų ploviklis, vonios želė, losjonas, šampūnas, kurių bent išsaugo muilo iki 50%, tai reiškia, taupo gamtos išteklius, ir pinigų.Geriau perfomance, skiedžiant skysčio ir vandens, 1:3-8 santykis yra rekomenduojama.

【Mokslinė Projektavimo】Sieniniai Dizaino, gali būti ant sienos be pradėjimo vietos. 280ml Didelės talpos skysčio butelį.

【Energijos taupymo ir Lengva operacija】- Naudoja naujausias versija putų variklio, kuris yra mažas elektros energijos suvartojimas.Powered by 1200mAh įkraunama baterijas,su 2 valandų krovimo, ilgai veikiant budėjimo režimu-iki 45 dienų, ji gali būti naudojama apie 450 kartų.

【, Plačiai Naudojamas Žmonių, Ypač Tinka Vaikams】- Idealus Touchless Muilo Dozatorius, namų, tualetas, vonios kambarys, virtuvėje, biure, mokykloje, ligoninėje, tualetas ar skaitiklis.Putų dizainas sukuria daugiau įdomus ir leidžia vaikams būti mėgsta plauti rankas.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Rankų Plovimo

Produkto Modelis: Z04

Baterijos Talpa: 1200mAh

Svoris: 385g

Gali Tūris: 280ml

Matmenys: 175mm*175mm*68mm

Nominali Galia: 3W

Įėjimo Srovė: 0.6 A

Pakuotė:

1* Muilo dozatorius

1* USB kabelis

1* Instrukcija

sku: a211964

Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Putų Muilo Dozatorius, Skysto Muilo Dozatorius
Talpa 280ml
Pagrindinė Medžiaga Plastikiniai
Produkto pavadinimas muilo dozatorius
Gaminio Dydis 135x135mm/5.3x5.3in
Tipas Skysto Muilo Dozatoriai
Baterija 1200mAh
Modelio Numeris Z04 280ML Muilo Dozatorius
Skysto Muilo Dozatorius Tipas Automatinis Muilo Dozatorius
Spalva Balta
Galia 3W
Prekės Pavadinimas AMW

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…