Homekit App "Smart Lempa 9W WIFI LED Lemputės "Siri" Valdymo Balsu RGB Smart Home Namas Magija Lemputė Suderinami "Apple" Namų Rinkinys Alexa

0 Reitingai
€6.46 €15.93

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Techniniai duomenys:

Tipas: WIFI Smart Lemputės

Bazinė Tipas: E14/GU10/E27

Galia: 5W(E14/GU10); 9W(E27)

Medžiaga: Aliuminio + ABS

Įtampa: AC 85 - 265V

Programa: "Apple" Homekit/Cozylife

Spinduliuojantis spalva: RGB+Balta+Šiltai Balta(2700K-6500K)

Savybės:

Balso kontrolė: smart lemputė yra suderinama su "Apple" HomeKit, "Apple" Žiūrėti, "Siri", Alexa Echo, Echo dot, "Google" Asistentas.Kontroliuoti savo smart lemputė per balso komandas, lengvai įjungti/išjungti arba dim/apšviesti savo smart LED šviesos. (E. g. "Ei, "Siri", rinkinį, miegamojo šviesiai žalias")

HomeKit nuotolinis valdymas: Norėdami įjungti HomeKit nuotolinio valdymo pultelio, jums reikia naudoti HomePod, "Apple TV" 4K "arba" Apple TV HD " ar "iPad".Nustatyti šiuos "Apple" įrenginius kaip Homekit tiltai ir prijungti juos prie namų WiFi tinklą.Jei neturite šių įrenginių, jūs galite kontroliuoti smart lemputes, bet kada ir bet kur per CozyLife app, ir nėra jokių atstumo apribojimų.Tinka bet kokio 2.4 GHz arba dual-band WiFi maršrutizatorių.Ne koncentratorius yra reikalaujama.

Atmosfera reguliavimas: puikus apšvietimas gali būti nustatyti įvairiomis progomis.Nustatyti ryškumą šiltai balta/šaltai balta (2700K~6500K) prie įvairių raudonos, žalios ir mėlynos spalvų.Pavyzdžiui, įjungti " smart LED lemputės, prieš atvykstant, namuose, silpnas smart šviesos ir šalis su savo draugais.

Tvarkaraštis: Smart žibintai gali būti įjungti/išjungti automatiškai, atsižvelgiant į kasdienį gyvenimą.

Patarimai--App:

Įsitikinkite, kad naudojate 2.4 GHz WiFi jungiantis su smart lemputė.Ir WiFi turi būti aptinkamas statusą.Daugelis maršrutizatoriai turi 5 GHz, ir 2,4 GHz tinklas, o telefonas visada bus automatiškai prisijungti prie 5 GHz tinklo.Taigi, jūs turite visiškai išjungti savo 5 GHz tinklas ketina kelvedžio parametrus (įveskite maršrutizatoriaus IP adresą į savo interneto naršyklę, paprastai kažkas panašaus 192.168.1.1), verčia telefoną prisijungti prie 2,4 GHz tinklo.

Be to, maršrutizatorius šifravimo režimą turi būti WPA2-PSK tipas ir atpažinimo būdas turi būti AES.

sku: a210499

Įtampa AC85V-265V
Modelio Numeris homekit lemputė
APP "Apple" Homekit/CozyLife
Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinamas Su IOS
Spalva 16 milijonų spalvų

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…