ZAPPO Baseino Vonios kambarys Kriauklė, Maišytuvas, Combo Keramikos Apvalus praustuvas Vonios Praustuvas Rankomis Dažyti Laivo Kriaukle vonios kriauklės

1 Reitingai
€212.10 €347.71

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Apie šią prekę

* Ar * ar [FUNKCIJA]: Tai tradicinės kinų vertus, mėlynos ir baltos spalvų gėlių dizaino, aukščiausios kokybės keraminės kriauklės, patvarus metų ir lengva valyti.Unikali idėja neįvykdyti, vonios kambaryje ar virtuvėje.Jie yra tik rankų darbo, per visą procesą ir paleido aukšto temperatūra 1300 laipsnių.Sunku išvengti subtilių trūkumus.Klientams, kurie reikia puikiai kriauklės prašome nusipirkti atsargiai.

* Ar * ar [SUDĖTIS]: 1x keramikos laivo kriaukle/baseino TIK be perpildymo skylė (bakstelėkite/maišytuvas ir drainer nustatyti neįtraukti,Kiekvienas drainer vidaus ir pasaulinėje rinkoje, yra taikytinos,tai yra tarptautinis standartas ).Mes teikiame suderinta maišytuvas/bakstelėkite jūsų pasirinkimas, jei jums reikia.

* Ar * ar [KARTĄ]: Ji' s daugiau nei tik praktinė laivo kriaukle kasdieniniam naudojimui, bet jis yra unikalus puošmena/ stilingas, be savo gyvenimo erdvę, tokias kaip vonia,prausykla,milteliai kambarys,drabužinė, taip pat Viešbučių, Barų,Restoranų,biurų pastatas,Kurortas ir kt.

* Ar * ar [RIZIKOS LAISVAS] :Mes jdzjybqx visiškai užtikrinti savo naudos, jei keraminės kriauklės/baseino žalą ar su defektais atvykus, prašome susisiekti su mumis siųsti pakeitimo.

sku: a206282

Žymos: vonios baseino kriauklės, maišytuvas, combo

Baseino Forma Round
Vonios Aksesuaras Drainer
Prekės Pavadinimas Torayvino
Kilmės Žemyninė Kinija
Talpa 12L
Modelio Numeris TD5000-97214H/0000
Medžiaga Keramikos
Maišytuvas Mount 2 Skylės
Specialios Paskirties Šampūnas Kriauklės
Tipas Dubuo Kriauklės / Laivo Baseinai
Apdorojimo rankomis dažyti

Klientų Q & A

avatar

Gražus kriaukle taip, kaip aprašyta. Laivybos buvo labai greitas taip pat. Labai blogai, jis atvyko neveikia. Tačiau, pardavėjas buvo gerbiami. Jis pateikė funkcijos arba pakeisti vieneto ar visiškai grąžinti pinigus. Aš rekomenduoju šią pardavėją ir, be abejo, pirkti iš jo dar kartą.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…