PK-12 6 Tonų Hidrauliniai Crimper Laidus Kabelio Antgaliai Terminalo Hidraulinis Pjovimo Užspaudimo Įrankis Kabelių Pjovimo 4-12mm Nerūdijančio Plieno

0 Reitingai
€29.13 €36.41

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ypatybė:

1. NEATSIEJAMA HIDRAULINIS PJOVIMO 4-12MM:enerate spaudimą, supjaustyti armatūra, lengva valdyti.Pjovimo diapazonas: 4-22mm / 1/5"-9/10".Šis įrankis yra tinkamas tik Armatūra.

2. TVIRTOS KONSTRUKCIJOS:pjovimo galva tai armatūra pjovimo įrankis yra pagamintas iš didelio stiprumo plieno kaltiniai su dideliu kietumo.Į armatūra pjovimo geležtės buvo per specialų terminio apdorojimo, turintys geras plėtros galimybes.

3. SUTIRŠTĖS CILINDRŲ 13TONS:Jis yra vadovo sudėtinė hidraulinis pjovimo įrankis, per 13 tonų cilindras sukurti slėgį, geras sandarumas ir nėra alyvos nutekėjimo, sukurti slėgį, gaminti didelio jėga armatūra pjovimo.Vieno asmens veikimas, sutaupyti jūsų laiką ir energiją.

4. PATOGUS valdymas:Sutirštės, anti-slydimo, ir izoliuotos rankenos suteikti jums patogiai ir saugiai, naudojant patirtis, tinkamas ilgam naudojimui.Patvarus dizainas ir rafinuotas kūrinys, kad ji tinka jūsų poreikius.Į armatūra cutter yra lengva saugoti su įrankių rinkinys siūloma.

Techniniai duomenys:

Modelis: SC-12

Pjovimo Diapazonas: 4-12mm

Max slėgis: 6 T

Ilgis: 310mm

Taikymo sritis: Naudojama Hidraulinė armatūra pjaustytuvai yra plačiai naudojamas statybos, elektros, transporto, naftos, metalurgijos, ir kitose srityse, kur reikia supjaustyti armatūra.

Paketai:

1 set X Hidraulinis pjovimo

sku: a181673

Kilmės Žemyninė Kinija
Naudojimas Komercinės Gamyba
Modelio Numeris PK-12
Tipas Hidraulinis Pjovimo Įrankiai
Prekės Pavadinimas DSUNYK

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…