Saulės Vejos Projekcija Šviesos Imitacija Rotango Tuščiaviduriai Sodo Pakabukas Žibintas atsparus Vandeniui Apšvietimo Papuošalus, Namų Dekoro Kiemas

0 Reitingai
€4.85 €6.93

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Saulės Vejos Projekcija Šviesos Imitacija Rotango Tuščiaviduriai Sodo Pakabukas Žibintas atsparus Vandeniui Apšvietimo Papuošalus, Namų Dekoro Kiemas, Balkonas

Ypatybė:

1. Vejos Projekcija Šviesos: naujai sukurtas saulės kelio šviesa turi projekcija poveikį, ir lauko saulės šviesos prideda daug grožio sode naktį, tinka kiemai ir terasos.

2. Išvaizda Dizainas: vejos lempa yra sukurta su imitacija, pintais, kuris yra kaimo stiliumi, paprasta ir kaimiškas, aukštos kokybės ir elegantiškas, ir šviesų projektą, yra labai graži, kai ji įjungta.Tai puiki puošmena soduose, kiemuose, važiuojamosios dalies, kelius ir netgi kempingas.

3. Hangable: Saulės sodas šviesos vejos šviesos, su rankena, galima pakabinti ant medžio ar padėkite jį ant kelio pusėje, ji yra dekoratyviniai.

4. Saulės energija Varomas: sodo sieniniai šviestuvai yra varomas saulės energijos, kuris yra labai patogu.Nereikia laidų, tiesiog vieta saulės šviesos vietoje, kur tiesioginiai saulės spinduliai, ir jis gali būti apkaltintas nuolat saulės energijos, kuri yra taupyti energiją ir tausojančios aplinką.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų ar reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Vejos Šviesos: Sodas Pakabukas Šviesos

Lauko Kraštovaizdžio Lempos: Sodo Žibintų

Elemento Tipas: Vejos Lempos

Maitinimo Šaltinis: Saulės

Naudojimas: ATOSTOGŲ

Modelio Numeris: Vejos Šviesos

Savybės: Atsparus Vandeniui

Medžiaga: Kaustytomis geležies + PE

Dydis: Apie 15.5x13.5cm/6.1x5.31in

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Vejos Šviesos

sku: a17694

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Savybės atsparus vandeniui
Dydis About 15.5x13.5cm/6.1x5.31in
Sertifikavimo Nėra
Maitinimo Šaltinis Saulės
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Vejos Lempos
Prekės Pavadinimas alloet
Medžiaga Kaustytomis geležies + PE
Lauko Kraštovaizdžio Lempos sodo žibintas
Kilmės Žemyninė Kinija
Naudojimas ATOSTOGŲ
Vejos Šviesos Sodo Pakabukas Šviesos
Yra Pritemdomi No
Modelio Numeris Vejos Šviesos

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…