Neodimio geležies, boro super stiprus magnetas apskrito D3 * 3MM, retųjų žemių nuolatinis magnetas karalius magnetas apskrito stiprus magnetas

0 Reitingai
€8.38

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【 Gaminio dydis 】: skersmuo 3mm * storis 3mm

【 Gaminio Medžiaga 】: Sukepintų neodimio geležies, boro

Magnetinis sluoksnis: nikelio, vario, nikelio trijų sluoksnių gydymo, su gera rūdžių ir korozijos pasipriešinimą.Poveikis yra geresnis nei vieno sluoksnio nikelio danga.

Maksimali darbinė temperatūra: < 100 ℃

Pirkinių Instrukcijos

1. Stiprių magnetinių medžiagų, yra kieti, trapūs, ir turi stiprų magnetinį lauką.

Elkitės atsargiai (ypač didelių ir plonų lapų).

Kai stiprūs magnetai pritraukia ir atskirtos viena nuo kitos arba kitų geležies objektus,

Būkite atsargūs, ne poveikio!Priešingu atveju, ji yra lengva sugadinti magnetas arba glauskite rankas dėl susidūrimo!

2. Kai stiprios traukos negali būti pašalintas, prašome stumti horizontaliai ir blaškytis, o ne ryžtingai traukti ar smalsauti.

3. Stiprus magnetizmas turėtų būti laikomi toliau nuo geležies objektus ir lengvai magnetized elementus, pvz., monitorių, banko korteles, kompiuteriai, televizoriai, mobilieji telefonai ir kt.

4. Stiprus magnetinis laukas turėtų būti saugomas sausoje ir pastovios temperatūros aplinkoje, atskirti ir įvyniojami plastiko, medienos skiedra, kartono, putų ir pan.

5. Stiprus magnetizmas gali turėti įtakos kai kurių matavimo įranga, pvz., vandens skaitikliai, elektros skaitikliai, ir dujų skaitikliai, todėl netikslus matavimas.Todėl,

? Gali būti, kad kai kurie neteisėtos incidentus, kurie įvyksta, pavyzdžiui, pridėti prie elektros skaitiklis, sulėtinti, underpaying elektros energijos sąskaitas, ir sukelia nuostolius šaliai.Mes nesame atsakingi už tokią neteisėtą veiklą.

sku: a1636

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…