Kampinis Šlifuoklis Stovėti Ketaus Ilga Rankena Storio Stabili Multi Kampu Pjovimo Fiksuotojo Šlifuoklis Laikiklis, skirtas Medienos, Metalo Pjovimo Staklės

0 Reitingai
€43.83 €78.27

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kampinis Šlifuoklis Stovėti Ketaus Ilga Rankena Storio Stabili Multi Kampu Pjovimo Fiksuotojo Šlifuoklis Laikiklis, skirtas Medienos, Metalo

Savybės: 1. Ilga Rankena: Šis kampas malūnėlis stovėti priima ilga rankena, kuri leidžia jums kontroliuoti pjovimo galia lengvai.

2. Ketaus Bazė: Šis fiksuotojo šlifuoklis savininkas priima ketaus pagrindo, sutirštės ir sutvirtintas, stabilus ir patvarus naudoti.

3. Multi Pjovimo Kampas: Šis kampas malūnėlis turėtojas palaiko multi kampu pjovimo, įstrižainė pjauti iki 45 laipsnių kampu.

4. Didelio Stiprumo Pavasario: Šis kampas cutter laikiklis yra skirtas pavasarį didelio stiprumo, lengva dirbti su traukiant ir atleidžiantis.

5. Platus Naudojimas: Šis kampas malūnėlis parama yra skirta 115mm ar 125mm kampinis šlifuoklis, tinka pjovimo medienos ir metalo.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Kampinis Šlifuoklis Stendas

Medžiaga: Ketus

Naudojimas: skirta 115mm ar 125mm Kampinis Šlifuoklis, Tinka Pjovimo Medienos ir Metalo.

Gaminio Dydis: Apytiksl. 354 x 245 x 197mm / 13.9 x 9.6 x 7.8 į ( Rankinis Matavimas, Nedidelis Klaidos Gali Egzistuoti )

Paketų Sąrašo: 1 x Bazės

1 x Pertvara

1 x Rankena

1 x Plastikinė Pertvara

2 x Tvirtinimo Lenta

1 x Raktas

2 x Hex Raktas

7 x Veržlė

6 x Varžtas

6 x Plovimo

1 x Pavasario

5 x Priedas

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba: 1. Parama yra aksesuaras Kampinis šlifuoklis, kuri yra naudojama siekiant konvertuoti šlifuoklis į pjovimo mašina. 2. Dėl savo saugumo, prašome perskaityti vartotojo vadovą.Suprasti ir laikytis visų instrukcijos stovai ir smulkintuvai, prieš naudojimą. 3. Parama turėtų būti nustatytas ant tvirto horizontalaus paviršiaus. 4. Užtikrinti, kad darbo vieta yra laisva šiukšlių ir kliūtis, ir gerai apšviesta. 5. Įsitikinkite, kad esate patogiai.Paspaudę subalansuotas biudžetas ir išlaikyti stabilią bazę, prieš pradėdami pjauti. 6. Pjovimo sukuria "sparks".Įsitikinkite, kad visi degiosios medžiagos, kurios yra toli nuo darbo zonos, prieš pradedant dirbti. 7. Kibirkštys iš smulkintuvai, galite sugadinti dažų, stiklo ir kitų paviršių. 8. Negalima dėvėti nailono arba poliesterio drabužių, kai pjovimo, prašome dėvėti darbo drabužius, su atitinkamais atsparumas ugniai. 9. Negalima nešioti palaidų drabužių, papuošalų, naudojant mėsmale. 10. Laikyti pašaliniams asmenims ir vaikams saugaus atstumo, naudodami šį įrankį. 11. Niekada nenaudokite mėsmalės be apsaugos. 12. Su plastikiniu dangčiu montuojamas ant parama yra kibirkštinio tik valdymo ir nėra skirta tam, kad išvengti žalos dėl galimo breaking pjovimo varantys dalys.Palaiko turėtų būti naudojamas tik su smulkintuvai, įrengtas, su gamintojo originalus metalinis gaubtas. 13. Kai montavimas paramą, užtikrinti, kad metalo danga ant malūnėlis ir plastikinį dangtelį ant parama yra dedama tarp vartotojo ir pjovimo ratukas, kad šiukšles nebus pasiektų vartotoją jei pjovimo varantys pertraukos.

Kaip naudoti: Įdiekite ir surinkti pagal naudotojo vadovas

sku: a132754

Žymos: Kampinis Šlifuoklis Stendas

Tipas Kampas Malūnėlis
Kilmės Žemyninė Kinija
Maitinimo Šaltinis Kita
Prekės Pavadinimas WALFRONT

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…