Automobilio Dekoracijas, Animacinių Filmų Prietaisų Skydelio Dekoracijas Dinozaurų Konstrukcijos Galinio Vaizdo Veidrodis Interjerą Automobilio Interjeras Automobilių

0 Reitingai
€2.33 €4.65

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Šio automobilio prietaisų skydelio ornamentu yra mielas ir universalus aksesuaras, kuris gali papuošti bet kur jums patinka.Jūs galite lengvai padėkite jį ant jūsų automobilio prietaisų skydelyje, savo namų palangės, savo darbo stalo, ar bet kokio kito lygaus paviršiaus.Tai padarys jūsų vietos daugiau žavinga ir asmens, ir, kad jums jaustis laimingi ir atsipalaidavę.

Šio automobilio prietaisų skydelio ornamentu yra taip pat lengva nešiotis.Jūs galite pasiimti su savimi visur, kur jums eiti.Jis yra pagamintas iš patvarios ir lengvos medžiagos, todėl jums nereikia jaudintis dėl to laužymo.

Šio automobilio prietaisų skydelio ornamentu yra puiki dovana bet kokia proga.Jūs galite nustebinti savo draugus su savo gimtadienį, šventė, ar jubiliejų.

Specifikacija:

Medžiagos: Emalis

Dydis: apie 6*4*5cm/2.4*1.6*2.0 į

Taikoma: automobilių apdailos, darbastalio apdaila, kompiuterio apdailai, asmens rinkimo ir kt.

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1*automobilių ornamentu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nuostabiai Meistriškai: Šio automobilio prietaisų skydelio ornamentu yra žavinga produkto.Tai yra gražus animaciją, dizainą ir išskirtinį kūrinys.Tai padarys jūsų automobilio interjero daugiau mados ir žavinga su savo buvimą.

2.Lengvas ir Nešiojamas: Šio automobilio prietaisų skydelio ornamentu yra lengvas ir nešiojamų naudoti ir nešiotis.Jis yra mažo dydžio, kad papildo jūsų prietaisų skydelis ir sukuria erdvę.Ji turi smulkių aksesuarų, kad jūs galite klijuoti ar nutempti, kaip jums patinka.

3.Puikią Dovaną: Šio automobilio prietaisų skydelio ornamentu-tai ne tik puošnus aksesuaras jūsų automobilio interjero, bet ir lankstų apdaila bet kurioje vietoje norite.Tai taip pat puiki dovana gimtadienio ar bet kokia kita šventė.

4.Tiek vidaus, tiek ir Lauko: Jūs galite parodyti jį išjungti ant jūsų pietų stalo, savo šalies, savo vestuves, ar jūsų namuose.Nes šis ornamentu, bet kuri vieta tampa labiau žavinga ir stilinga.Taip pat įspūdinga dovana gimtadienio proga.

5.Plačiai Taikomas: Automobilis Ornamentas yra puikus papuošalas jūsų automobilis, sunkvežimis, mikroautobusas, ir kitų transporto priemonių.Ji taip pat gali būti naudojamas pridėti žavesio ir gyvybės į jūsų biurą, miegamasis, gyvenamasis kambarys ir kitos patalpos.

sku: a10884

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Svoris 10/15g
Pagrindinė Medžiaga stiklas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…